• Cuina De Mercat

  LA CARTA

  La nostra carta, una mostra canviant de la nostra personalitat i manera de ser, generosos, sense floritures, austers però autèntics, exalçant les virtuts dels ingredients que confereixen el plat, combinant tradició i avantguarda però sempre donant més rellevància al producte que a la posada en escena.

  EL NOSTRE RACÓ FAVORIT

  Passió és el que sentim en elaborar aquests plats, són fruit de productes frescos, sempre condicionats al caprici de la natura i per això al no poder tenir una continuïtat dins la carta els oferim al moment, entre aquests destaquem els bolets, els peixos salvatges o les peces de caça.

  EL CELLER

  Seguint el mateix patró actuem amb la nostra carta de vins, provant excloent i o afegint noves procedències i collites segons els nostres criteris ja que el vi en tenir vida pròpia cal cuidar-lo i mimar-lo, els nostres vins reposen en uns armaris amb temperatures controlades per a la seva conservació i gaudir-lo millor a la taula.

  ELS NOSTRES MENÚS

  Disposem d'un menú per als dies laborables amb quatre plats de primer i quatre de segon a triar, aquest es confecciona diàriament sense cap ordre repetitiu i subjecte a les ofertes del mercat.
  Per al cap de setmana i dies festius també disposem d'un menú de característiques semblants però confeccionat amb plats de la carta.
  A més hi ha la possibilitat de concretar menús personalitzats previ encàrrec.
  Els preus dels menús inclouen :
  • Postres
  • Celler
  • Pa i aigües minerals
  • Impostos inclosos.

 • Cuina Celíacs

  Benvinguts a la zona lliure de gluten; Entrants, pastes, fregits, pastisseria, tot això elaborat en la nostra cuina amb productes lliures de gluten i amb la màxima atenció per evitar contaminacions creuades

  CARTA ESPECIAL CELÍACS

  Carta elaborada amb productes sense gluten, aplicant tots els nostres sentits per tal de mimar, tenir cura i satisfer les necessitats d'aquestes persones.

  HISTÒRIA

  L'atzar va posar en el nostre camí uns pares preocupats per la intolerància al gluten del seu fill.
  Ens van exposar el problema i ens van demanar si podíem fer un pastís per a la celebració del seu tercer aniversari, amb la qual cosa Berta es va posar a investigar el com i de quina manera i gràcies a l'equip humà de l'empresa Nanas d'Olot varem portar a terme aquest objectiu .
  A partir d'aquí va ser que va començar la nostra tasca envers aquesta públic. Portem dos anys amb aquesta experiència i ens sentim molt orgullosos de l'agraïment i les crítiques positives rebudes d'aquestes persones, el que ens anima a millorar dia a dia i poder-los oferir noves creacions.