• Cuina De Mercat

  broken image

  LA CARTA

  La nostra carta, una mostra canviant de la nostra personalitat i manera de ser, generosos, sense floritures, austers però autèntics, exalçant les virtuts dels ingredients que confereixen el plat, combinant tradició i avantguarda però sempre donant més rellevància al producte que a la posada en escena.

  broken image

  EL NOSTRE RACÓ FAVORIT

  Passió és el que sentim en elaborar aquests plats, són fruit de productes frescos, sempre condicionats al caprici de la natura i per això al no poder tenir una continuïtat dins la carta els oferim al moment, entre aquests destaquem els bolets, els peixos salvatges o les peces de caça.

  broken image

  EL CELLER

  Seguint el mateix patró actuem amb la nostra carta de vins, provant excloent i o afegint noves procedències i collites segons els nostres criteris ja que el vi en tenir vida pròpia cal cuidar-lo i mimar-lo, els nostres vins reposen en uns armaris amb temperatures controlades per a la seva conservació i gaudir-lo millor a la taula.

  broken image

  ELS NOSTRES MENÚS

  Disposem d'un menú per als dies laborables amb quatre plats de primer i quatre de segon a triar, aquest es confecciona diàriament sense cap ordre repetitiu i subjecte a les ofertes del mercat.
  Per al cap de setmana i dies festius també disposem d'un menú de característiques semblants però confeccionat amb plats de la carta.
  A més hi ha la possibilitat de concretar menús personalitzats previ encàrrec.
  Els preus dels menús inclouen :
  • Postres
  • Celler
  • Pa i aigües minerals
  • Impostos inclosos.

 • Cuina Celíacs

  Benvinguts a la zona lliure de gluten; Entrants, pastes, fregits, pastisseria, tot això elaborat en la nostra cuina amb productes lliures de gluten i amb la màxima atenció per evitar contaminacions creuades

  broken image

  CARTA ESPECIAL CELÍACS

  Carta elaborada amb productes sense gluten, aplicant tots els nostres sentits per tal de mimar, tenir cura i satisfer les necessitats d'aquestes persones.

  broken image

  HISTÒRIA

  L'atzar va posar en el nostre camí uns pares preocupats per la intolerància al gluten del seu fill.
  Ens van exposar el problema i ens van demanar si podíem fer un pastís per a la celebració del seu tercer aniversari, amb la qual cosa Berta es va posar a investigar el com i de quina manera i gràcies a l'equip humà de l'empresa Nanas d'Olot varem portar a terme aquest objectiu .
  A partir d'aquí va ser que va començar la nostra tasca envers aquesta públic. Portem dos anys amb aquesta experiència i ens sentim molt orgullosos de l'agraïment i les crítiques positives rebudes d'aquestes persones, el que ens anima a millorar dia a dia i poder-los oferir noves creacions.